Home > The Food of Japan > Japanese Beef Products Guide Book


ここから本文です。

Japanese Beef Products Guide Book

This guidebook is published for promoting export of Japanese beef "WAGYU" from Japan.

This guidebook includes recommended cutting techniques and delicious recipes.

We have English ver., Chinese ver., Spanish ver. and Japanese ver.(日本語版のページはこちら

(main contents of "Japanese Beef Products Guide Book" 2008)

page1-2 Message from MAFF and contents index

page3-4 Introduction to Wagyu (Japanese Beef)

page5 The universal Wagyu mark and quality rades

page6-33 Beef cuts (Illustration of beef cuts, recommended cooking methods etc.)

page34-44 Wagyu recipes

page45-46 Meat safety measures in Japan

 

English version 

 

Chinese version(Traditional Chinese)  

Spanish version 

Japanese version 

お問い合わせ先

生産局畜産部食肉鶏卵課食肉需給対策室
代表:03-3502-8111(内線4944)

(Contact)
Meat Marketing and Trade Policy Office
Meat and Egg Division
Livestock Industry Department
Agricultural Production Bureau
Tel: +81-(3)-3502-8473

Adobe Readerのダウンロードページへ

PDF形式のファイルをご覧いただく場合には、Adobe Readerが必要です。Adobe Readerをお持ちでない方は、バナーのリンク先からダウンロードしてください。

ページトップへ

農林水産省案内

リンク集


アクセス・地図