GAPの共通基盤に関するガイドライン英訳版(暫定版)/GAP Guideline
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本文/
Guideline on the Common Standard of Good Agricultural Practices (GAP)
別添/Attachment
- 1 作物の分類について/1 Crop Classification in the Guideline(PDF : 115KB)
- 2 野菜/2 Vegetables(PDF : 332KB)
- 3 米/3 Rice(PDF : 357KB)
- 4 麦/4 Wheat, Barley, Rye, and Oat(PDF : 336KB)
- 5 果樹/5 Fruit Trees(PDF : 346KB)
- 6 茶/6 Tea(PDF : 348KB)
- 7 飼料作物/7 Feed Crops(PDF : 371KB)
- 8 その他の作物(食用)/8 Other Food Crops(PDF : 334KB)
- 9 その他の作物(非食用)/9 Other Non-food Crops(PDF : 302KB)
- 10 きのこ/10 Mushrooms(PDF : 365KB)
お問合せ先
農産局農業環境対策課
担当者:GAP推進グループ
代表:03-3502-8111(内線4852)
ダイヤルイン:03-6744-7188